Hotel és Appartmanok takarítása

Hotel és Apartman takarítása

Tisztaság mindenekelőtt

Budapesti apartmanok és hotelek takarítását nagy tapasztalattal vállaljuk. Több luxusapartman csoport takarítását végezzük rendszeresen és igyekszünk minden kérésnek eleget tenni. 
Egy hotelnél, vagy egy apartmannál a legfontosabb a tisztaság, hiszen a legtöbb esetben ezek alapján értékelik a teljes szolgáltatást és mióta nagyon sokan az online értékelési rendszereket használják, mint például a tripadvisor, amiket képekkel is ábrázolnak így nagyon fontos a precíz korrekt takarítás, hogy biztosan ne kerüljenek fel olyan értékelések, képek, amelyek negatívan hatnak az apartmanra.

Hotel és Apartman takarítása

Munkafolyamatok

Az apartman takarításoknál a takarítás minősége után a legfontosabb a precíz szervezés, amire a Google naptárat használjuk ahol az ügyfél rögzítheti a beérkezési és távozási időpontokat, hogy a takarítást ehhez igazítsuk, de a saját fejlesztésű online megrendelés oldalunkat is használhatja ahol megadhat minden információt, hogy mit szeretne így extra kéréseket is kérhet, mint például a kárpittisztítás, ablaktisztítás, stb. Folyamatosan fejlesztjük a rendszert, hogy minél kényelmesebb és precízebb legyen a megrendelés és a takarítások időzítése, minden ügyfélnek egyedi ötletei és kérései vannak amihez igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten igazodni.

Hotel és Apartman takarítása

Megbízhatóság és biztonság

Cégünknél csak megbízható és leinformálható takarítók dolgoznak, és szerződésünkben anyagi felelősséget vállalunk az esetlegesen okozott károkért, mivel több luxus ingatlant is takarítunk így cégünk általános felelőségbiztosítással is rendelkezik, hogy ügyfeleink biztonságban érezzék értékeiket. Ha a vendég által okozott kárt észlelünk, azonnal értesítjük, a takarításkor ellenőrizzük a készülékeket világításokat, hogy megfelelően működnek-e, hogy a következő vendéget véletlenül se érje hiány.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue